botox

Botox Stockholm

Klinik Estetik hjälper dig med botox Stockholm på ett professionellt och säkert sätt. Varmt välkommen att boka tid för konsultation och behandling!

Det muskelavslappnande medlet botulinumtoxin – mer känt som botox – är ett väl beprövat och godkänt läkemedel. Det är en världens vanligaste medicinska estetiska behandlingar som används med mycket positiva resultat vid behandling av rynkor, veck i pannan och i ögonområdet (kråksparkar). Botox uppvisar även positiva resultat vi behandling av besvärande arm- och handsvett samt migrän vilket gör det till ett omtyckt och väl använt läkemedel.

En behandling med botox kan också användas för att behandla olika typer av asymmetrier i ansiktet, så som olika höga ögonbryn. Viss asymmetri i ansiktet beror på överaktiva muskler och genom att få dem att slappna av får det en mer symmetrisk form. Det går även att behandla med botox för att få lätt höjda ögonbryn eller för att få överläppen att inte dras upp så högt över tänderna. Nyfiken? Varm välkommen så berättar vi mer!