Hudföryngring

Ansiktslyft

Minilyft. Ansiktslyft utan kirurgiska ingrepp med en hållbarhet på ett till två år. introduktionserbjudande för endast 5500 kr ordinarie pris 8000 kr. Gäller till och med 31 oktober.

Varför ansiktslyft?
Huden blir hängigare och ansiktsdragen dras nedåt med åldrandet. Även linjer och rynkor bildas vilket gör att ansiktsdragen blir mindre definierade och balanserade. Ett ungdomligare ansikte har runda konturer, höga kindben och tydlig käklinje.

Beskrivning av behandlingen
HyaCorp är en gel som innehåller hyaluronsyra. Den injiceras med en avancerad injektionsteknik djupt i vävnaden, som gör att huden i ansiktet stramas upp och får ungdomligare form. Injektionen görs från specifika behandlingspunkter i ansiktet. Resultatet blir ett ungdomligare ansikte med en jämnare form, tydligare käklinje och mer väldefinierad haka.

Behandlingen anpassas individuellt. Vi analyserar ditt ansikte och utgår från dina behov. Vi kan även förbättra symmetrin i ansiktet, förbättra proportioner eller göra det manligare. Resultatet syns omedelbart och efter behandlingen kan du återgå till dina dagliga aktiviteter.

Varför Klinik Estetik?
De som utför behandlingen hos oss är utbildade läkare med hög kompetens. De är utbildade i avancerade injektionstekniker. Alla behandlingar sker utifrån kundens enskilda behov och är individuell.